Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

Blagodati vode

Što je više piješ, osjećaš se bolje!

Blagodati vode

Jamnica, gazirana prirodna mineralna voda, potiče razgradnju hrane, ima blagotvoran utjecaj tijekom i nakon obroka. Kad je pijemo, osjećamo se bolje.

Razlika između mineralne, izvorske i stolne vode?

Prema međunarodnoj klasifikaciji, razlikujemo prirodne mineralne, prirodne izvorske i stolne vode. Sastav svake vode je specifičan, a vezan je za geološku strukturu terena.

Više
Zašto je gazirana prirodna mineralna voda korisna za vas?

Gazirane prirodne mineralne vode su prirodno čiste vode koje potječu iz podzemnih ležišta i slojeva stijena, a zahvaćaju se iz izvora zaštićenih od svih onečišćenja.

Više
Voda i minerali život znače

Iako znamo da voda i minerali život znače, jer su uključeni u gotovo sve tjelesne funkcije, često ne prepoznajemo njihov nedostatak, koji dugoročno može imati negativne posljedice na zdravlje. Naime, voda se iz organizma gubi mokraćom, stolicom, kroz dišne puteve i kožu te znojenjem, a s njom organizam izlučuje i mineralne tvari (elektrolite).Ovisno o vremenskim uvjetima ili tjelesnom naporu, gubitak vode i elektrolita može se višestruko povećati.

Više
Gazirana prirodna mineralna voda – idealno piće uz obrok

Minerali su neophodni za normalnu izmjenu tvari, a današnji način života te jednolična prehrana i "obroci na brzinu" često dovode do nedostatnog unosa ili poremećaja ravnoteže pojedinih minerala u organizmu koje se mora unijeti hranom i vodom.

Više
Što niste znali o gaziranim prirodnim mineralnim vodama?

Svima je dobro poznata činjenica da bez vode naš organizam može vrlo kratko izdržati i da je preporučeni dnevni unos 1,5 l na dan. Ali tu nije kraj priče o vodi...

Više