Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

Gazirana prirodna mineralna voda – idealno piće uz obrok

Dobrobit

Gazirana prirodna mineralna voda – idealno piće uz obrok

Minerali su neophodni za normalnu izmjenu tvari, a današnji način života te jednolična prehrana i "obroci na brzinu" često dovode do nedostatnog unosa ili poremećaja ravnoteže pojedinih minerala u organizmu koje se mora unijeti hranom i vodom.

Gazirana prirodna mineralna voda – idealno piće uz obrok

Naše uživanje u hrani često je ograničeno brojanjem kalorija koje unosimo u organizam. Međutim, vrlo često zaboravljamo da dodatne kalorije unosimo i pićima koja konzumiramo uz obrok. Upravo zato prirodna mineralna voda idealan je izbor jer, osim što je bogata mineralima pa povećava nutritivnu vrijednost obroka, s njom u organizam ne unosimo dodatne kalorije.

Uz pravilnu prehranu, i dobra probava je glavni preduvjet zdravlja i vitalnosti. 

Kroz povijest se za gazirane prirodne mineralne vode bogate mineralima smatralo da imaju blagotvoran učinak na probavu. Zbog neutralnog okusa i osjećaja lakše razgradnje hrane i danas su nezaobilazan izbor gurmana uz svaki obrok.

Nakon zimskih mjeseci, mnoge od nas opterećuje i višak kilograma te više pažnje posvećujemo pravilnoj prehrani i tjelovježbi. Konzumiranje gazirane prirodne mineralne vode nam može pomoći jer nam ona nadoknađuje tekućinu, kao i minerale i elektrolite, koje gubimo tjelovježbom.

Zato, uživajte u gaziranoj prirodnoj mineralnoj vodi Jamnica uz svaki obrok i bez grižnje savjesti!