JaKuham

Dobrodošli na JaKuham, mjesto gdje svaki recept priča priču. Istražite raznovrsne recepte, pripremite ukusne obroke i s drugima podijelite svoju jedinstvenu priču i recept!

28.02.2016.

Mislite li da je nedostatak vremena glavna prepreka ukusnom, kreativnom i zdravom ručku? Naši JaKuham autori potrudili su se uvjeriti vas u suprotno svojim maštovitim, kreativnim, a jednostavnim jelima.

Više
17.01.2017

Komiška pogača u nekoliko se detalja razlikuje od one s Visa. Šime otkriva u čemu je tajna i kako je pripremiti.

Više
17.01.2017

Kremasti namaz, sličan onom sirnom, možete pripremiti od indijskih oraščića. Dodate li mu sastojke poput ružmarina ili sušenih rajčica, dobit ćete aromatični namaz rustikalnog izgleda.

Više
16.01.2017

Hladetina je popularnije jelo nego što se na prvu čini, a po iskustvu našeg Šime, u njoj jednako uživaju i mladi i oni stariji.

Više
17.01.2017

Topli kako, šlag, miris cimeta. Uz to topla deka, dobra knjiga ili film pred vama. Jeste li se već zamislili u ovoj sceni? Ako vas muči to što ne smijete konzumirati mlijeko, evo rješenja.

Više
16.01.2017

Gnudi su, kako se odmah da naslutiti iz imena, "gole" okruglice. Talijani vole slikovito i šarmantno opisivati hranu, a zašto ovako zovu ove jednostavne njoke, bit će vam jasno još u pripremi.

Više
05.01.2017

Cimet ima bogatu povijesti i široku primjenu, a zašto ga obožavamo već 5 tisuća godina, doznajte u infografici u nastavku.

Više
15.12.2016

Uz piletinu se najčešće vežu klasična jela. Isprobajte ovaj jednostavan, ali netipičan recept za pile 'okupano' u većoj količini crnog vina te pečeno sa sirovim maslinama. Nećete požaliti.

Više