JaKreiram

Jedinstvena jela nastala maštovitim i neuobičajenim spajanjem namirnica. JaKreiram je za one koje vole eksperimentirati, a gastro kuhinja im je strast.

28.02.2016.

Mislite li da je nedostatak vremena glavna prepreka ukusnom, kreativnom i zdravom ručku? Naši JaKuham autori potrudili su se uvjeriti vas u suprotno svojim maštovitim, kreativnim, a jednostavnim jelima.

Više
17.01.2017

Kremasti namaz, sličan onom sirnom, možete pripremiti od indijskih oraščića. Dodate li mu sastojke poput ružmarina ili sušenih rajčica, dobit ćete aromatični namaz rustikalnog izgleda.

Više
17.01.2017

Topli kako, šlag, miris cimeta. Uz to topla deka, dobra knjiga ili film pred vama. Jeste li se već zamislili u ovoj sceni? Ako vas muči to što ne smijete konzumirati mlijeko, evo rješenja.

Više
15.12.2016

Za tmurnih zima nedostaju nam jake boje koje nas inspiriraju i pune energijom. Ali ne brinite, uvijek si možete obojiti dan obrokom koji pršti bojama. Salata u nastavku služi upravo tome. Jarka, ljubičasta boja kupusa i zelena boja avokada brzo će vas razveseliti, ali i zasititi.

Više
15.12.2016

Uz piletinu se najčešće vežu klasična jela. Isprobajte ovaj jednostavan, ali netipičan recept za pile 'okupano' u većoj količini crnog vina te pečeno sa sirovim maslinama. Nećete požaliti.

Više
16.12.2016

Ne znam kako smo s vremenom izgubili ljubav prema dunjama, ali mi se činilo zgodno spojiti ovu mirisnu voćku i nježno meso lungića u jedno modernije jelo poznatih okusa.

Više
15.12.2016

Ova iznenađujuće kremasta, sirova juha, servira se topla – odmah nakon miksanja. Zbog đumbira i kurkume dodatno će ugrijati vaš organizam pa je i više nego prikladna za hladne, zimske dane.

Više