JaPamtim

Tradicionalna kuhinja kakvu su pripremale naše mame i bake. Domaća dalmatinska, slavonska i istarska kuhinja samo su dio bogatog gastronomskog naslijeđa.

28.02.2016.

Mislite li da je nedostatak vremena glavna prepreka ukusnom, kreativnom i zdravom ručku? Naši JaKuham autori potrudili su se uvjeriti vas u suprotno svojim maštovitim, kreativnim, a jednostavnim jelima.

Više
17.01.2017

Komiška pogača u nekoliko se detalja razlikuje od one s Visa. Šime otkriva u čemu je tajna i kako je pripremiti.

Više
16.01.2017

Hladetina je popularnije jelo nego što se na prvu čini, a po iskustvu našeg Šime, u njoj jednako uživaju i mladi i oni stariji.

Više
05.01.2017

Andrein recept za ove polpete lišen je svi nepotrebnih namirnica i fokusira se na jednostavne okuse - meso i rajčice.

Više
15.12.2016

Tripice su jela krajnosti. Ili ih obožavate ili ih ne možete smisliti. Ako pripadate skupini štovatelja, onda imamo savršen recept (i priču) za vas.

Više
16.12.2016

Sva moja sjećanja vezana su uz hranu. Kada osjetim neki poznati miris ili okus kao da se na trenutak vratim u djetinjstvo. Gotovo mi je nemoguće osjetiti aromu kiselih jabuka i slatkog karamela i ne sjetiti se slavne bakine torte s jabukama.

Više
22.09.2016

Neobična, privlačna i neusporediva, ova torta s makaronima zaintrigirala je i iskusnog Šimu. Pripremite je ako planirate slavlje i uživajte u tradicionalnom desertu.

Više