JaPutujem

Kuhinje iz cijelog svijeta čiji su temelj fini začini. JaPutujem je za gastro avanturiste koji vole istraživati egzotična jela i svjetske kuhinje kao što su kineska, tajlandska i indijska.

28.02.2016.

Mislite li da je nedostatak vremena glavna prepreka ukusnom, kreativnom i zdravom ručku? Naši JaKuham autori potrudili su se uvjeriti vas u suprotno svojim maštovitim, kreativnim, a jednostavnim jelima.

Više
16.01.2017

Gnudi su, kako se odmah da naslutiti iz imena, "gole" okruglice. Talijani vole slikovito i šarmantno opisivati hranu, a zašto ovako zovu ove jednostavne njoke, bit će vam jasno još u pripremi.

Više
15.09.2016

Ovaj umak možete poslužiti uz piletinu, puricu ili meso pečeno na roštilju, a razveselit će sve čokoholičare koji svoju najdražu namirnicu sada mogu jesti i uz ručak!

Više
05.08.2016

Tortilje su odlično jelo jer ih u potpunosti možete prilagoditi svom ukusu. Maja Brekalo vam donosi jednu laganu ljetnu varijantu s povrćem i lećom!

Više
14.07.2016

Krenite putevima azijske kuhinje i uz Maju Brekalo pripremite tradicionalne rezance na malo neobičniji način. Okusite egzotiku uz rezance s kikiriki maslacem i sezamom.

Više
04.07.2016

Dok s jedne strane svi znaju za meksičku kuhinju, kubanska nije naveliko poznata. Uz Anu Rako i njezin enchilado de Camarones upoznajte egzotična kubanska jela!

Više
20.06.2016

Desert za doručak? Ako se radi o super zdravoj i hranjivoj verziji tradicionalnih belgijskih vafla, svakako!

Više