JaStudiram

Cjenovno pristupačni i praktični obroci. JaStudiram je za studente i one koji se tako osjećaju, a traže jednostavne recepte koji se brzo i lako spremaju.

28.02.2016.

Mislite li da je nedostatak vremena glavna prepreka ukusnom, kreativnom i zdravom ručku? Naši JaKuham autori potrudili su se uvjeriti vas u suprotno svojim maštovitim, kreativnim, a jednostavnim jelima.

Više
12.09.2016

Čokoladni tiramisu dokaz je da se ne treba uvijek slijepo držati recepta. Isprobajte ovaj ljetni desert u ekstra čokoladnoj verziji, bez alkohola i kakaa.

Više
22.08.2016

Ako želite uživati u pizzi, a iz prehrane nastojite izbaciti gluten, margherita od bezglutenskog tijesta prema receptu Barbare Črgar upravo je ono što vam treba!

Više
11.08.2016

Brownie i sladoled ultimativna su kombinacija, a u rukama Šime Sušića postaju toplo-hladni desert kojem nijedan sladokusac neće moći odoljeti.

Više
25.07.2016

Torta od sira odličan je odabir ako želite jednostavan i brz desert. Uz Barbaru Črgar pripremite osvježavajuću tortu od sira u kombinaciji s domaćim sokom od bazge.

Više
27.06.2016

Voćni pudinzi mnogima su jedan od omiljenih tipova deserta. Obožava ih i Barbara Črgar, a najdraži joj je puding s avokadom i bananom.

Više
04.05.2016

Čak i ako niste spretni u razvlačenju tijesta, uz pomoć gotovih kora i jednostavne Barbarine upute, ovu ćete slatku štrudlu pripremiti bez pola muke!

Više