Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

Naslovnica

Puls Jamnice

09.07.2015.

Isprobajte riblju varijantu tradicionalne britanske pastirske pite i isprobajte krumpir u nesvakidašnjoj kombinaciji.

Više
06.07.2015.

Badem je zvijezda većine dalmatinskih slastica, a koliko je ukusan u ovoj tradicionalnoj torti svjedoči i činjenica da ju je Šime pripremao u finalu prvog Masterchefa.

Više
14.07.2015.

U odabiru ovog omiljenog ljetnog osvježenja često se čini da najveću ulogu igra sreća. Postanite znalac i uz par savjeta naučite kako prepoznati zrelu lubenicu.

Više
29.07.2015.

Salata je odavno prestala biti prilog jelima i često preuzima ulogu brzog obroka. Podsjetite se na njenu svestranost i brojne hranjive sastojke.

Više
27.07.2015.

Kremasta, slatka i bogata dijetalnim vlaknima i vitaminima, banana je voće koje obožavaju sve generacije! A tko ne voli sladoled? Pogledajte kako u nekoliko jednostavnih koraka doći do ukusnog domaćeg sladoleda od banane.

Više
23.07.2015.

Jednostavan i otmjen, trifle je desert koji kombinira biskvit, ukusnu kremu i voće. Uz Ivu Savić naučite kako pripremiti trifle s mangom i ribizlom.

Više
20.07.2015.

Strast prema sakupljanju gljiva i ribolovu zajedničko je svim članovima Šimine obitelji, a rezultat sljubljivanja ova dva svijeta isprobajte u ovom jedinstvenom receptu.

Više