Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

Naslovnica

Puls Jamnice

17.01.2017.

Komiška pogača u nekoliko se detalja razlikuje od one s Visa. Šime otkriva u čemu je tajna i kako je pripremiti.

Više
17.01.2017.

Topli kako, šlag, miris cimeta. Uz to topla deka, dobra knjiga ili film pred vama. Jeste li se već zamislili u ovoj sceni? Ako vas muči to što ne smijete konzumirati mlijeko, evo rješenja.

Više
17.01.2017.

Komiška pogača u nekoliko se detalja razlikuje od one s Visa. Šime otkriva u čemu je tajna i kako je pripremiti.

Više
17.01.2017.

Topli kako, šlag, miris cimeta. Uz to topla deka, dobra knjiga ili film pred vama. Jeste li se već zamislili u ovoj sceni? Ako vas muči to što ne smijete konzumirati mlijeko, evo rješenja.

Više
17.01.2017.

Kremasti namaz, sličan onom sirnom, možete pripremiti od indijskih oraščića. Dodate li mu sastojke poput ružmarina ili sušenih rajčica, dobit ćete aromatični namaz rustikalnog izgleda.

Više
16.01.2017.

Gnudi su, kako se odmah da naslutiti iz imena, "gole" okruglice. Talijani vole slikovito i šarmantno opisivati hranu, a zašto ovako zovu ove jednostavne njoke, bit će vam jasno još u pripremi.

Više