Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

Naslovnica

Puls Jamnice

18.07.2016.

Zaboravite na tanjure i zdjelice te svoje jelo servirajte u ukusnoj košarici od prhkog tijesta. Šime Sušić će vam pokazati kako!

Više
14.07.2016.

Krenite putevima azijske kuhinje i uz Maju Brekalo pripremite tradicionalne rezance na malo neobičniji način. Okusite egzotiku uz rezance s kikiriki maslacem i sezamom.

Više
18.07.2016.

Zaboravite na tanjure i zdjelice te svoje jelo servirajte u ukusnoj košarici od prhkog tijesta. Šime Sušić će vam pokazati kako!

Više
14.07.2016.

Krenite putevima azijske kuhinje i uz Maju Brekalo pripremite tradicionalne rezance na malo neobičniji način. Okusite egzotiku uz rezance s kikiriki maslacem i sezamom.

Više
12.07.2016.

Iako jeftine i zdrave, mnoge se samonikle trave ne koriste često u pripremi jela. Možete ih pronaći pod nazivom mišancija, a Šime Sušić će vam pokazati kako ih spremiti.

Više
07.07.2016.

Teško ćete se vratiti kupovnim sladoledima, kad jednom probate domaće. Pogotovo ako u sebi imaju posebne sastojke, kao što je paprena metvica u sladoledu Tine Uglješić.

Više