Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

Jamnica ima novu internetsku stranicu

Vijesti

Jamnica ima novu internetsku stranicu

10.10.2014.

Tvrtka Jamnica iz sastava koncerna Agrokor pokrenula je novu web stranicu za brand gazirane mineralne vode Jamnica.

Jamnica ima novu internetsku stranicu

Nova, interaktivna stranica podijeljena je u četiri kategorije od kojih svaka čini dio cjelovite priče o omiljenoj gaziranoj mineralnoj vodi.

Pregledavanjem kategorije “O Jamnici” pronaći ćete najnovije vijesti o Jamnici, njezinoj prisutnosti u medijima, aktivnostima, ali i nagradama, priznanjima te certifikatima. Podkategorija “Press” svakako će biti najzanimljivija posjetiteljima iz medijske struke koji tamo mogu pronaći sve potrebne materijale o Jamnici.

Kategorija “Proizvodi” rezervirana je, naravno za gaziranu mineralnu vodu te liniju niskoenergetskih, osvježavajućih, bezalkoholnih pića iz linije Sensation.

“Blagodati vode” pružaju zanimljive savjete i informacije o prirodnoj mineralnoj vodi, prednostima gazirane mineralne vode, njezinom sastavu, hidrataciji te preporučenoj količini unosa vode koja čini više od 60% našeg organizma.

Kako nalažu trendovi i potrebe, stranica je optimizirana za mobilne i tablet uređaje te koristi parallax tehnologiju koja je posebno naglašena u kategoriji “Povijest” gdje u faux-3D efektu možete pregledati stare fotografije, boce i etikete Jamnice.

Uz toliko sadržaja, sigurno ćete naći nešto za sebe. Ugodno “surfanje” novom web stranicom Jamnice!