Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

Najkreativnije blagdanske recepte donose vam JaKuham autori u novoj kuharici Jamnice

Vijesti

Najkreativnije blagdanske recepte donose vam JaKuham autori u novoj kuharici Jamnice

11.12.2015.

Ako se ne želite odreći svojih omiljenih blagdanskih namirnica, a pomalo su vam dosadila uvijek ista jela, imamo rješenje za vas! Nova kuharica naših suradnika s JaKuham stranice učinit će vaš blagdanski stol puno zanimljivijim no inače, sa sastojcima koje ste vjerojatno već kupili.

Najkreativnije blagdanske recepte donose vam JaKuham autori u novoj kuharici Jamnice

Bakalar na bijelo, salata od hobotnice, purica s mlincima, pašticada s njokima ili pečena janjetina – nešto od ovoga će se sigurno naći na većini blagdanskih stolova. Iako su to redom omiljena jela već generacijama, mnogi od nas zapitaju se svaka godine – može li blagdanski stol biti maštovitiji, prirediti neko iznenađenje?

Odgovor je naravno – može! Preuzmite novu blagdansku kuharicu Jamnice koju su osmislili naši autori s JaKuham stranice – Šime Sušić, Ana Rako, Jedozovni duo, Marcela Sambol, Nikolina Dianežević i Sanja Mijac. Kuharica će vas oduševiti inovativnim jelima spravljenima od dobro poznatih namirnica.

U kuharici pronađite sjajne alternative dobro poznatim jelima: umjesto salate od hobotnice tu su polpete od hobotnice, bakalar na bijelo zamijenite s bakalarom na portugalski, a hrskavom gulaš pitom natjerajte ukućane da zaborave na „obični“ gulaš. Naravno, nismo zaboravili na zaštitni znak blagdana, slatkiše – klasični muffini uz puno zabave i ukrašavanja postat će muffini sobovi, čokoladni kuglof uz nekoliko trikova pretvorit će se u iznenađenje, dok će vas snježne pahulje na pralinama podsjetiti koliko ukrašavanje čini kolače atraktivnijima.

Sve to i još nekoliko recepata udaljeno je samo jedan klik – preuzmite kuharicu i uživajte u novim okusima!