Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

Preuzmite kuharicu "Ručak u 30 minuta" s 20 praktičnih recepata za brzi i ukusni obrok

Vijesti

Preuzmite kuharicu "Ručak u 30 minuta" s 20 praktičnih recepata za brz i ukusan obrok

28.02.2016.

Mislite li da je nedostatak vremena glavna prepreka ukusnom, kreativnom i zdravom ručku? Naši JaKuham autori potrudili su se uvjeriti vas u suprotno svojim maštovitim, kreativnim, a jednostavnim jelima.

Preuzmite kuharicu "Ručak u 30 minuta" s 20 praktičnih recepata za brzi i ukusni obrok

"Nemam vremena" – zasigurno je najčešći razlog za odustajanje od pripremanja ručka. Da za pripremu ukusnog ručka nije potrebno sat ili dva, dokazali su već naši autori s JaKuham stranice priredivši dosad mnogo recepata koje je moguće na brzinu pripremiti. Da takve recepte volite, dokazali ste vi jer su ti među najčitanijima.

Zato smo za vas pripremili PDF knjižicu s 20 recepata koje je sve moguće pripremiti za maksimalno 30 minuta. Karamelizirana krilca, tortilje s piletinom, punjeni šampinjoni, vegetarijanski omlet iz pećnice i ostala jela iz knjižice jednostavna su za pripremu, a puno kreativnija od standardnih rješenja za kojima posežemo kada imamo malo vremena na raspolaganju.

I ne zaboravite upotpuniti svoj obrok Jamnicom, koja ima blagotvoran učinak na probavu i uz koju je svaki obrok lakši.

Da biste preuzeli knjižicu, pretplatite se na JaKuham newsletter koji će vam svakog mjeseca slati najukusnije recepte, video savjete i infografike. Nakon potvrde prijave, link će stići na vašu email adresu.

 

Molimo popunite sva polja i prihvatite Opce uvjete i Pravila privatnosti.