Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

Gazirana prirodna mineralna voda

Jamnica

Gazirana prirodna mineralna voda

Jamnica je besprijekorno čisto osvježavajuće piće pogodno za svakodnevnu upotrebu, a posebno za ljetnih vrućina i pri pojačanom znojenju. Osobito je omiljena u gastronomiji i ugostiteljstvu. Krasi je jedinstvenost okusa, izbalansirani sastav minerala te prirodna gaziranost. Jamnica osvježava i utažuje žeđ te se izvrsno miješa sa sokovima i ostalim pićima.

Jamnica se crpi u Jamničkoj Kiselici iz 500 metara dubokih podzemnih izvora (Janino vrelo) te je zaštićena od svakog onečišćenja. Dobitnica je znaka Hrvatska kvaliteta, a na sajmu voda Aqua Expo 2003. u Parizu osvojila je prestižnu nagradu EAUSCAR kao najbolja gazirana voda.

Dostupna pakiranja:
- trgovine:
    1.5 L, 0.5 L (PET),
    1 L (staklo)
- ugostiteljstvo:
    1 L, 0.75 L, 0.5 L, 0.25 L (staklo)

 

Jeste li znali

Natrij

Natrij je najzastupljeniji pozitivno nabijeni ion koji se u tijelu nalazi u izvanstaničnom prostoru, a služi kao važan elektrolit bitan za ravnotežu tekućina u tijelu. Prehranom ga najviše unosimo putem kuhinjske soli (natrijevog klorida).

Magnezij

Magnezij igra izuzetno važnu ulogu u metabolizmu, a o tome svjedoči i činjenica da je potreban za odvijanje više od 300 enzimskih reakcija u tijelu. Potreban nam je u količini od 375 mg dnevno, ovisno o dobi i spolu.