Izvučeni dobitnici nagradnog natječaja "Jamnica blagdanska željica"

Jamnica u ovo blagdansko doba nije zaboravila na dobročinstvo te je započela suradnju s Hrvatskim šumama na način da za svaku božićnu željicu daruje po jednu sadnicu. O čemu se točno radilo?

Na pet različitih lokacija Adventa u Zagrebu bili su postavljeni Jamnica sandučići koji su namijenjeni pisanju i slanju božićnih želja naših najmlađih posjetitelja, a najkreativnije će Jamnica posebno nagraditi.

Za pomoć pri pisanju želja svakodnevno su na lokacijama Adventa u Zagrebu bile prisutne i ljupke Jamnica patuljčice, kojima je zadaća bila pomoći roditeljima i djeci napisati božićne željice i ubaciti ih u posebno označene sandučiće na dogovorenim lokacijama.

Između više od 2850 božićnih željica prema kriterijima: kreativnost i inovativnost odabrano je sljedećih pet sudionika: Laura Vujić, Leon Pinter, Viktoria Erlbäck, Valentina Ivša i Ana Tutić, svi iz Zagreba.

Svaka primljena želja značila je jednu doniranu sadnicu, koju će potom zaposlenici Jamnice u proljeće 2018. zasaditi i tako pomoći pošumljavanju opožarenih područja.

29.12.2017.

Izvučeni dobitnici nagradnog natječaja "Jamnica blagdanska željica"

Na vrh

Pročitao si sve članke!

Otvori JaKUHAM, izaberi svoju priču i začinu ju kako najviše voliš
© 2019. Jamnica plus d.o.o. Sva prava pridržana.