09.04.2020.

Jamnica Botanica: Iz vrta prirode dolazi osvježavajuće iskustvo za sva vaša osjetila

Neočekivana kombinacija naranče i pelina i aromatičan spoj limuna i mente nova su pjenušava pića za uživanje. Upoznajte Jamnicu Botanicu!

S buđenjem prirode Jamnica je odlučila spojiti omiljene mjehuriće, sočno voće i aromatično bilje u nešto potpuno novo od čega će svi okusni pupoljci procvjetati. Uzimajući u obzir važnost uravnotežene prehrane i unosa određenog broja nutrijenata i kalorija, stvorena je Jamnica Botanica.

Limun menta i naranča pelin

Jamnica Botanica dolazi u dva neodoljiva okusa: limun menta i naranča pelin. Jamnica Botanica limun menta donosi lepršavu, ali kompleksnu punoću citrusnih aroma koje su skladno upotpunjene nježnim notama mente. S druge je strane neobična Jamnica Botanica naranča pelin koja u svojim sočnim gutljajima ostavlja dašak gorkastoga blagotvornog pelina.

Jamnica Botanica nema dodanih šećera ni aditiva i sadržava samo prirodnu slatkoću podrijetlom iz voćnih sokova. U ovom inovativnom, blago gaziranom osvježenju moguće je uživati bez grižnje savjesti jer ima malo kalorija.

Spoj voćnih sokova i delikatnih biljnih aroma

Nova linija laganih i premium pića na bazi je omiljene gazirane mineralne vode pažljivo obogaćene s 10 posto voćnih sokova i nježnim biljnim aromama. Jamnica Botanica predstavnik je potpuno nove kategorije proizvoda koji omogućuju prirodno zadovoljstvo, natural indulgence.

Za sve koji traže doživljaj punih voćnih okusa stvorili smo Jamnicu Botanicu, piće pomno biranih sastojaka iz vrta prirode.

Upoznajte Jamnicu Botanicu!

povratak na Vijesti