Sretni dobitnik Jamnica nagradne igre, preuzeo novi automobil

Sretni dobitnik glavne nagrade automobila Golf Rabbit, u nagradnoj igri Jamnice i Lidla, „Jamnica proizvode u Lidlu biraj, Golf Rabbit pred kućom parkiraj!“, je Josip Galunić iz Velikog Korenova pored Bjelovara.

Prekrasni novi automobil, Josip je preuzeo u društvu svoje obitelji 18. veljače u prostorijama Porsche Inter Auto. U ime Jamnice, zajedno sa Trade marketing službom, na osvojenoj nagradi čestitao mu je Leonardo Šimunić, voditelj ključnih kupaca zadužen za kupca LIDL.

„Tijekom siječnja u našoj obitelji slave se čak tri rođendana, a neizostavan dio svake fešte je Jamnica. Baš u to vrijeme trajala je nagradna igra Jamnice i Lidla te smo odlučili sudjelovati. Pomno smo planirali svaku kupnju i redovito slali SMS poruke. Nadali smo se bilo kakvoj nagradi, ali iskreno, nismo očekivali. Mislim da ću 27. siječnja dugo pamtiti, jer su me taj dan nazvali kako bi me obavijestili da sam upravo ja dobitnik auta. Kada sam to čuo, mislio sam da me netko zafrkava. Nakon nekoliko minuta uvjeravanja, shvatio sam da nije šala. Ne mogu ni opisati što sam sve osjećao. Još uvijek mi je teško vjerovati da se baš meni i mojoj obitelji osmjehnula takva sreća.“ izjavio je Josip Galunić prilikom preuzimanja automobila.

U nagradnoj igri, koja je trajala u razdoblju od 6. do 26. siječnja 2020. godine,  mogli su sudjelovati svi kupci Lidla, a uvjet je bio  kupnja bilo kojeg proizvoda iz asortimana Jamnice plus, robnih marki Jamnica, Sensation, Jana, Jana Ice Tea, Jana vitamin ili Sky Cola. Ime Josipa Galunića izvučeno je 27. siječnja 2020. u prostorijama upravne zgrade Jamnice plus, uz nazočnost tročlane komisije i javnog bilježnika. Jamnica plus još jednom čestita glavnom dobitniku i svim ostalim dobitnicima tjednih nagrada.

25.02.2020.

Sretni dobitnik Jamnica nagradne igre, preuzeo novi automobil

Na vrh

Pročitao si sve članke!

Otvori JaKUHAM, izaberi svoju priču i začinu ju kako najviše voliš
© 2020. Jamnica plus d.o.o. Sva prava pridržana.