Jamnica, idealno piće uz svaki obrok i u svakoj situaciji

Jamnica nas uči o gaziranoj prirodnoj mineralnoj vodi i njenoj važnosti za pravilno funkcioniranje organizma.

Nadovezujući  se na edukativnu kampanju iz 2012. godine, Jamnica nas uči o gaziranoj prirodnoj mineralnoj vodi i njenoj važnosti za pravilno funkcioniranje organizma i u 2013.

Ova mala škola o našoj najpoznatijoj gaziranoj prirodnoj mineralnoj vodi, prezentirana je kroz jedan novi, suvremeniji i moderniji pristup.

Tradicionalan brand gazirane prirodne mineralne vode Jamnice osvježen je drugačijom komunikacijom prema potrošačima. To je najbolje vidljivo u novom TV spotu kojim su, kroz različite svakodnevne životne situacije, prikazani benefiti i uloga gazirane prirodne mineralne vode kao bitnog čimbenika za pravilno funkcioniranje organizma. Jamnica je prikazana kao ono što doista je, a to je idealno piće uz svaki obrok i u svakoj situaciji. U prilog tome govori činjenica da je Jamnica prirodno bogata mineralima neophodnim za pravilno funkcioniranje organizma.

Cijela priča začinjena je dinamičnom i vedrom atmosferom, a u ovom spotu uloge imaju i dvije poznate hrvatske manekenke: Adrijana Dejanović i Nevena Dujmović.

01.07.2013.

Jamnica, idealno piće uz svaki obrok i u svakoj situaciji

Na vrh

Pročitao si sve članke!

Otvori JaKUHAM, izaberi svoju priču i začinu ju kako najviše voliš
© 2017. Jamnica d.d. Sva prava pridržana.