Jamnica je proglašena najboljom gaziranom vodom

Na međunarodnom natjecanju Mineral Water Challenge 2015 održanom u Portugalu krajem studenog 2015. godine, u konkurenciji 175 prijavljenih proizvoda iz 11 država, prirodna mineralna voda Jamnica osvojila je zlatnu medalju za najbolju gaziranu vodu u Europi.

Na međunarodnom natjecanju Mineral Water Challenge 2015 održanom u Portugalu krajem studenog 2015. godine, u konkurenciji 175 prijavljenih proizvoda iz 11 država,prirodna mineralna voda Jamnica osvojila je zlatnu medalju za najbolju gaziranu vodu u Europi.
Jamnica je i ovoga puta svojim okusom potvrdila kvalitetu, a jedinstvenim mineralnim sastavom naglasila svoju funkcionalnu ulogu nakon obroka, potičući probavu. Nakon prestižnog priznanja EUSCAR i iTQi Superior Taste Awards, koju dodjeljuje vodeća nezavisna organizacija kuhara i somelijera te Quadal, Superbrands i BestBuy nagrada, ovo je još jedno u nizu priznanja koje je naša najpoznatija gazirana mineralna voda dobila u međunarodnim ocjenjivanjima.

Istovremeno je okusom, koji je oduševio ocjenjivački sud, Sensation limeta-kiwano osvojio zlatno odličje u kategoriji gaziranih mineralnih voda s okusom. Međunarodni ocjenjivački žiri čini 50 profesionalaca iz 15 zemalja Europe i cijelog svijeta. Posebno značajno je da su svi proizvodi bili testirani od strane žirija metodom slijepog kušanja, što nagrađenim Jamnici i Sensationu, ali i ostalima daje dodanu vrijednost.

Jamnica je ostvarila još jedan trijumf kojim je ponovo dokazala svoju kvalitetu u oštroj međunarodnoj konkurenciji.

12.01.2016.

Jamnica je proglašena najboljom gaziranom vodom

Na vrh

Pročitao si sve članke!

Otvori JaKUHAM, izaberi svoju priču i začinu ju kako najviše voliš
© 2017. Jamnica d.d. Sva prava pridržana.