Jamnica osvojila prestižnu nagradu struke

S kampanjom "U svakom trenutku" Jamnica brend osvaja svoju prvu nagradu Effie!

Effie natjecanje u Hrvatskoj već duže od desetljeća predstavlja najpoželjnije priznanje marketinške i oglašivačke struke i dokaz je učinkovitog komuniciranja. Upravo ovom nagradom promiče se nezaobilazna povezanost između marketinških aktivnosti i tržišnih rezultata. U vrlo velikoj konkurenciji Jamnica je jedini brend koji se, u redovito najkompetitivnijoj kategoriji pića, plasirao u finale Effie natjecanja. Uz dosadašnje brojne nagrade i certifikate za kvalitetu proizvoda, s kampanjom „U svakom trenutku“ Jamnica brend osvaja i svoju prvu nagradu Effie!

Jamnica je u 2018. povodom 190 godina postojanja napravila veliki komunikacijski zaokret, kada je veselim tonovima kampanje, koji su imali i svoj jubilarni nastavak, koji pod sloganom „Jamnica – od 1828. u svakom trenutku" podsjetila da već 190 godina svojom kvalitetom i tradicijom donosi radost u mnoge domove, a svojim jedinstvenim okusom osvaja generacije i generacije zaljubljenika u njezine mjehuriće. Otvorenijom i opuštenijom komunikacijom prema mlađoj ciljnoj skupini, Jamnica je komunicirala i nove prilike za konzumaciju što je svakako pridonijelo pozitivnim rezultatima koji su doprinijeli ovoj važnoj nagradi.

„Prvi Effie za Jamnicu rezultat je dobro promišljene strategije, odlične kreative koja ju je pratila i besprijekorne provedba. Upravo ove tri komponente uz tim, kojeg sačinjavaju entuzijastični pojedinci, svaki sa svojom nezaobilaznom ulogom, potvrdili su sada već neraskidivu vezu marketinških aktivnosti i tržišnih rezultata. Jamnica je tako 2018. godinu završila s još boljim rezultatima i time potvrdila vodeće mjesto s više od 70% količinskog udjela na tržištu gaziranih prirodnih mineralnih voda bez okusa.“ istaknula je Kristina Hustić, rukovoditeljica Grupe gaziranih voda.  

Ovom nagradom Jamnica zaključuje ciklus i jubilej od 190 godina gazirane mineralne vode Jamnice, jednog od najstarijih, ali i najuspješnijih brendova u Hrvatskoj!

09.04.2019.

Jamnica osvojila prestižnu nagradu struke

Na vrh

Pročitao si sve članke!

Otvori JaKUHAM, izaberi svoju priču i začinu ju kako najviše voliš
© 2019. Jamnica plus d.o.o. Sva prava pridržana.