Jamnica vas poziva: Staru fotku podjeli, pa se čašama veseli

Ove godine slavimo 190 godina postojanja. To znači da smo bili uz vas u svim važnim trenucima, vrlo vjerojatno na svim vašim proslavama i vašim rođendanima. Sad vas zauzvrat tražimo jednu fotografiju, a prvih 190 fotografija ćemo nagraditi jedinstvenim setom Jamnica čaša.

Koja je vaša najdraža fotografija iz obiteljskog albuma? Je li to vaš prvi rođendan na kojem u crvenoj haljinici suznih očiju držite plišanog medu? Ili slika s maturalne večeri koja vas oduševi svaki put, samo vam nikako nije jasno kako ste ikad mogli imati takvu frizuru?

Što god da je u pitanju, Jamnica vas poziva da prolistate svoje stare obiteljske albume i pronađete fotografije s raznih proslava, rođendana, krstitki, krizmi, svatova, maturalnih i maturalaca… i, naiđete li na jednu na kojoj se negdje u kadru nalazi boca Jamnice - istu ponosno podijelite s nama i ostatkom interneta.

Zašto? Zato što ove godine slavimo 190 godina postojanja. To znači da smo bili uz vas u svim važnim trenucima, vrlo vjerojatno na svim vašim proslavama i vašim rođendanima. Sad vas zauzvrat tražimo jednu fotografiju, a prvih 190 fotografija ćemo nagraditi jedinstvenim setom Jamnica čaša.

Fotografije možete podijeliti s nama na ovom linku, a tu ćete pronaći i detaljne upute i pravila. Budite oprezni, na natječaj možete prijaviti samo fotografije koje su starije od ere pametnih telefona, odnosno one koje su snimljene analognim fotoaparatima.

Uspomena je mnogo, a jedinstvenih setova Jamnica čaša imamo samo za prvih 190 fotografija pa ne čekajte ni trena, nego krenite prizivati lijepa sjećanja listajući svoje obiteljske albume!

13.09.2018.

Jamnica vas poziva: Staru fotku podjeli, pa se čašama veseli

Na vrh

Pročitao si sve članke!

Otvori JaKUHAM, izaberi svoju priču i začinu ju kako najviše voliš
© 2019. Jamnica plus d.o.o. Sva prava pridržana.