S Jamnicom na Adventu u Zagrebu: Doznajte gdje smo prisutni

Jamnica je, složit ćete se, nezaobilazna i tijekom blagdana. Naročito je blagotvorna nakon uživanja u slanim i slatkim zalogajima koji se nude na zagrebačkom adventu.

Za vas smo zato na jednom mjestu prikupili lokacije Adventa u Zagrebu na kojima možete kušati sasvim nove okuse, ali i pri ruci imati omiljenu prirodnu mineralnu vodu. 

Uživajte u blagdanskom duhu Zrinjevca

 

Doživljaj prosinca najljepši je u krugu obitelji i uz blagdanski stol. Upravo vam takav zimski ugođaj na Zrinjevcu pruža prava mala "šumica" borova okićena Jamnica kuglicama i svjetlom bijelih lampica, ali i prigodan božićni stol.

Kad poželite objektivom uhvatiti najljepše adventske trenutke druženja s najmilijima, krenite do Zrinjevca. Tik uz paviljon možete pronaći idealan kadar ispunjen prigodnim božićnim dekoracijama i velikim staklenim zvonima.

Život je cirkus, fulirajte se!

 

Strossmayerov trg za vrijeme Adventa odiše sasvim neobičnom temom "Život je cirkus". Tako već i sam dolazak predstavlja pravu adventuru!

Mališane će posebno razdragati Jamnica saonice na samom ulazu, a vas će zagrijati runda kuglanja u Jamnica kuglanici. Nakon zabave i druženje, opustite se i okrijepite ponudom s prigodno uređenih kućica.

Doživite pravu Božićnu bajku

 

Na Trgu bana Jelačića ovog je adventa mašta definitivno pretvorena u stvarnost. Upravo je na ovoj lokaciji u Jamnica kućici skriven "Hudi Bitek", atraktivan ledeni šank!

Odmorite se od obilaska na klupi ispod okićenog Jamnica bora, a u neposrednoj blizini pogledajte i instalaciju koja simbolizira tradicionalne adventske svijeće. Svratite navečer i uživajte u njihovom punom blagdanskom sjaju!

Prošetajte i do Klovićevih dvora

 

Još jednu adventsku instalaciju možete pronaći i na Gornjem gradu. U Atriju Klovićevih dvora dočekat će vas prekrasna svjetlosna Jammica instalacija. Dok ćete na platou Gradec, koji je sastavni dio Adenta na Klovićevim dvorima, moći napraviti najljepše panoramske fotogafije s pogledom na Katedralu i grad u nizini.

Uđite u Čudesnu šumu, otkrijte Poklon s pričom…

 

Predah od hrane i pića uz omiljenu Jamnicu možete uhvatiti i u okrilju Čudesne šume Bolesne braće u Varšavskoj ulici. Usred šume krije se još jedan photo booth na kojem možete napraviti svoje blagdanske uspomene.

Najljepši vas blagdanski ugođaj očekuje i na Adventu na Europskom trgu i Vranicanijevoj poljani te u Supercaffeu, gdje traje program "Poklon s pričom - super Božić".

Doživljaj adventa definitivno grije srce, a kad poželite zagrijati i ono svoje bolje polovice, svakako potražite Jamnica kocku s imelom kod kućica u Bogovićevoj i Gajevoj ulici.

Zaželite božićne željice i poslušajte Cesarice

 

Želja i željica nikad dosta, a posebna ih je čar zapisati. Ljupke patuljčice najmlađima svakodnevno od 18 do 20 sati pomažu da svoje želje pripreme i ubace u prigodan poštanski sandučić. Doznajte sve informacije i lokacije.

Božićni ugođaj Adventa u Zagrebu čini i pjesma. Srijedom uživajte u nastupima Jamnica zbora Cesarice na Trgu bana Jelačića, Zrinjevcu, Strossmayerovom trgu, Europskom trgu, Vranicanijevoj poljani, u Klovićevim dvorima te kod kućica u Bogovićevoj i Gajevoj.

04.12.2017.

S Jamnicom na Adventu u Zagrebu: Doznajte gdje smo prisutni

Na vrh

Pročitao si sve članke!

Otvori JaKUHAM, izaberi svoju priču i začinu ju kako najviše voliš
© 2017. Jamnica d.d. Sva prava pridržana.