Spremni za Advent u Zagrebu? Jamnica vas vodi i ove godine!

Treću godinu zaredom vodimo vas na najbolji europski Advent!

Sada već tradicionalni obilazak Adventa u Zagrebu s Jamnicom događa se i ove godine, treći put zaredom. Ako ne znate detalje, pogledajte kako je to izgledalo prošle godine (slana i slatka tura) i pretprošle godine (slana i slatka tura).

U najkraćim crtama – vi se prijavite, mi odaberemo 5 dobitnika po obilasku, pa vas zajedno s pratnjom povedemo na slani ili slatki obilazak Adventa. U slučaju da niste iz Zagreba, ne brinite, osiguravamo vam put i smještaj, za vas i vašu pratnju.

Što je vaš zadatak? Uživati u hrani!

Kao i prethodnih godina, vaš je zadatak obilaziti kućice na Adventu u Zagrebu u sklopu vođene ture i kušati ponudu. Ovisno o tome prijavite li se na slani ili slatki obilazak, kušat ćete ili brojne mesne delicije, od kobasica i sarmi do inovativnih burgera i uvijek uzbudljive mesne adventske ponude, ili pak slatke, slatke, slatke slastice, palačinke, fritule, germknedle… I bez brige, mi častimo.

Ove godine prijave putem Instagrama

Ove se godine prijavljujete putem Instagrama. Objavite fotku, video ili story na svom otvorenom Instagram profilu. Tema? Apsolutno uživanje! Što god to značilo za vas; odmaranje na kauču uz film, pjevanje, druženje, trčanje, šetnja s psom… Sve što vas čini sretnima!

Podijelite tu sreću s nama, koristeći hashtagove #usvakomtrenutku te, ovisno o tome na koji se obilazak želite prijaviti, slani ili slatki, stavite i #slanitrenutak ili #slatkitrenutak. Ne zaboravite i pratiti @Jamnica_1828 na Instagramu.

Vaše recenzije pomažu drugima

Ideja iza Jamnica tura po Adventu ostala je ista – vaši komentari dat će jasnu i iskrenu sliku adventske ponude, čime ćete pomoći svima onima koji nisu sigurni gdje i što kušati. Uz članak s fotografijama, ove ćemo godine recenzije objavljivati i direktno s lica mjesta na Jamnica Instagram profilu.

Prijaviti se možete do 27.11., a vođene ture, odnosno adventski obilasci odvijat će se 3. i 4.12. te 10. i 11.12.

Detalje prijave kao i pravila pronađite klikom na link.

14.11.2019.

Spremni za Advent u Zagrebu? Jamnica vas vodi i ove godine!

Na vrh

Pročitao si sve članke!

Otvori JaKUHAM, izaberi svoju priču i začinu ju kako najviše voliš
© 2020. Jamnica plus d.o.o. Sva prava pridržana.