INFOGRAFIKA: 4 načina sušenja začinskog bilja
PRIČA
Gotovo ni jedno jelo ne može proći bez začina, a najbolji su oni svježi, puni mirisa i okusa. Donosimo vam četiri načina sušenja kojima ćete sačuvati svoje začinsko bilje od propadanja.
Gotovo ni jedno jelo ne može proći bez začina, a najbolji su oni svježi, puni mirisa i okusa. Donosimo vam četiri načina sušenja kojima ćete sačuvati svoje začinsko bilje od propadanja.
Klikom na Prihvati i zatvori koristit ćemo alate na drugim internetskim stranicama da bismo vam pružili prilagođene informacije u marketinške svrhe putem partnera, uključujući one izvan naše web stranice. Njima se omogućuju prilagođeni mrežni oglasi i proširene mogućnosti analize i procjene koje se odnose na ciljnu skupinu i ponašanje korisnika. Također pristajete i na to da se podaci mogu prenositi i u treće zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora bez odgovarajuće razine zaštite podataka (posebno SAD-a).
Klikom na Postavke kolačića možete pregledati sve opcije, uključujući kontrole za odbijanje upotrebe kolačića za prilagodbu i informacije o kontrolama na razini preglednika za odbijanje nekih ili svih kolačića za druge upotrebe.
Svoju privolu u bilo kojem trenutku možete odbiti ili povući u Postavkama kolačića na ovoj web stranici. Više o politikama privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje: Politika privatnosti i Politika kolačića.
Mi i naši partneri pohranjujemo i pristupamo neosjetljivim podacima s vašeg uređaja poput kolačića ili jedinstvenog identifikatora uređaja te obrađujemo osobne podatke poput IP adrese i identifikatora kolačića u svrhu poboljšanja iskustva pregledavanja, mjerenja preferencija naših posjetitelja i sl.
Možete prihvatiti sve ili dio kolačića. Kako biste saznali više o kolačićima, partnerima i načinu na koji upotrebljavamo vaše podatke te pregledali svoje mogućnosti ili ove postupke za svakog partnera, posjetite našu stranicu Pravila o zaštiti privatnosti.